Veilige, betrouwbare en betaalbare energievoorziening

Westland Infra Netbeheer zet zich in voor een veilige, betrouwbare en betaalbare energievoorziening in de regio's Westland, Midden-Delfland en een deel van de botlek.

Lees meer ›Veilige, betrouwbare en betaalbare energievoorziening

Kerncijfers

Lees meer ›Kerncijfers

Ontwikkeling, beschikbaarheid en transport van netten, gas en elektriciteit

De inwoners van de gemeenten Westland en Midden-Delfland zaten in 2022 als gevolg van een storing gemiddeld 14 minuten zonder stroom en 36 seconden zonder gas.

Lees meer ›Ontwikkeling, beschikbaarheid en transport van netten, gas en elektriciteit

Ontwikkelingen Capturam

2022 was ook voor Capturam in veel opzichten een spannend jaar. Ondanks alle ontwikkelingen merken we dat kwekers nog altijd willen investeren in de verduurzaming van hun bedrijf.

Lees meer ›Ontwikkelingen Capturam

Ontwikkelingen Anexo

De oorlog in Oekraïne heeft geleid tot een versnelling van de energietransitie. Door de ongekend hoge gasprijzen in 2022 was de noodzaak om energie te besparen groter dan ooit.

Lees meer ›Ontwikkelingen Anexo

Verwachtingen voor 2023

Eind 2022 leek de bedrijvigheid in de glastuinbouw binnen onze regio weer toe te nemen. Duidelijk zichtbaar was de toegenomen inzet van assimilatiebelichting binnen onze regio, een trend die ook aan het begin van 2023 doorzette.

Lees meer ›Verwachtingen voor 2023

Compliance

In 2022 hadden we nog steeds te maken met de oude Gas- en Elektriciteitswet uit 1998. De beloofde Energiewet die de 25 jaar oude wet moet vervangen, ligt nog bij de Raad van State. De behoefte aan een moderne wet is groot.

Lees meer ›Compliance

Onze medewerkers

Om goede medewerkers te vinden en te binden, is het vandaag de dag belangrijker dan ooit om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Juva vult dat op veel verschillende manieren in.

Lees meer ›Onze medewerkers

Voor onze aandeelhouders

De hoge gas- en elektriciteitsprijzen hadden zowel aan de omzet als de kostprijs zijde grootte invloed op het resultaat.

Lees meer ›Voor onze aandeelhouders